Jag heter Linda, är 40 år och bor med mina barn i Ulricehamn. Jag har varit inom restaurangbranschen sen 1995, serverat och arbetat på hotell. 2005 utbildade jag mig till kock och har sedan dess arbetat med konsten att tillaga mat.

 

Welli var min farmor och jag minns släktmiddagarna, hennes stora trädgårdsland, äppleträden och vinbärsbuskarna. Jag var ganska liten när farfar kom hem med hare som tillagades till en god middag, och jag minns än idag hur gott det smakade. Jag minns tydligt också från min barndom hur farmors skafferi var för mig väldigt speciellt, man kunde gå in i det och längst upp till höger fanns det alltid gröna marmeladbollar.

 

För flera år sedan bestämde jag att den dagen jag skaffar eget ska det heta Wellis, och så blev det! Nu har jag förverkligat min dröm och dessutom blev jag väldigt glad när en god vän till mig påpekade att det oxå låter som wellnes! Superkul eftersom jag brinner för hälsa och god livsstil. Hemma handlar jag alltid ekologiskt och ser till att vi äter sunt och bra mat.

 

Min önskan är att alla ska känna sig välkomna till Wellis för en vällagad matupplevelse precis som jag upplevde middagarna hos farmor.

 

 

Linda Arvidsson