MENY

Ni väljer en förrätt en varmrätt och en dessert sedan lagar vi maten tillsammans.

Minsta antal för en matlagningskväll är från 10 personer.

3 rätters 595kr/pp

FÖRRÄTTER

  • Krämig räkbakelse
  • Jordärtskockssoppa med basilikaolja
  • Smördegssnittar med chevre o rostade valnötter
  • Toast med lufttorkad skinka o balsamicokräm
  • Chevice på handskalade räkor
  • Vitvinskokta musslor med vitlöksbröd
  • Prosciuttolindad sparris med Philadelphiakräm

 

HUVUDRÄTTER

  • Parmalindad kycklingfilé med balsamicokräm o primörer
  • Fisksoppa med aioli
  • Lammfilé med potatisgratäng/selleripure
  • Fläskfilé med balsamico, äppelströssel och bacon samt potatisgratäng
  • Ugnsbakad torskrygg med palsternackspuré
  • Lax med krämig sås av spenat och parmensan

 

DESSERTER

  • Citronmousse med lemoncurd och mandelkrokant
  • Lingonpannacotta med chokladbräck
  • Passionsfruktrifle med vaniljmascarpone och sega kolanötter
  • Minipavlova med hasselnötskräm och mörk choklad

ÖLPROVNING

Matlagningskvällen går att kombinera med ölprovning i sammarbete med Marbäcks bryggeri för 250 kr per person.

BÖRJA KVÄLLEN MED BUBBEL!

För 95kr/pp ingår ett glas bubbel och tilltugg.

Alternativt 55kr/pp för alkoholfritt bubbel och tilltugg.

LINDA ARVIDSSON

telefon: 070 - 247 15 03

e-post: linda@wellis.nu

 

Restaurang:

NOLHAGAVÄGEN 11

523 93  MARBÄCK